Midden- en kleinbedrijf

Midden- en kleinbedrijf

Uw bedrijf moet veranderen. Houden zoals het nu is, is geen optie. Goede, ervaren externe ondersteuning kan niet. Daarvoor is het te duur en misschien wilt u dat ook niet. Veranderen is moeilijk. Dat weet u van eerdere pogingen. Maar nu moet het lukken en daarom zoek u zekerheid.

Verandermanagement is een vak

En daar wringt de schoen. Uw mensen hebben de ervaring niet, ze zijn hier niet voor opgeleid. Toch wilt u, of moet u, het met uw eigen mensen doen. En als het dan lukt, hebt u niet alleen uw verandering en de noodzakelijke prestatie, maar ook een sterker bedrijf. Uw mensen zijn gegroeid, vormen nog meer samen een team en willen door met verbeteren.

Wij hebben de noodzakelijke kennis en ervaring en wij stellen u die online ter beschikking. Zodat u het wel zelf kunt.

Onze aanpak ontwikkelt zich sinds 1997 steeds verder door en heeft zich intussen steeds weer bewezen: ingezet in honderden projecten over de hele wereld, waarvan 95% succesvol was. We hebben ervaring in het grootbedrijf, in het MKB, familiebedrijven en private equity.

Onze methode is heel praktisch, heeft zich in de praktijk bewezen en is online beschikbaar.

Alles in onze aanpak is gericht op het meekrijgen van de mensen in de organisatie, ervoor zorgen dat stappen gemaakt worden en resultaten geleverd worden. Onze aanpak zorgt voor medewerkers die zich mede-eigenaar voelen van de veranderingen, trots zijn op wat met elkaar blijken te kunnen. Ze zullen na het veranderproject verder willen, omdat ze meer kansen zien. Hun houding is veranderd; er zit meer dynamiek en drive in het bedrijf